Din kompletta byggpartner

JPS Bygg i Helsingborg AB är ett väletablerat och komplett byggföretag som drivs av erfarna projektledare med 20 års erfarenhet i branschen.  Idag utför vi alla vanligt förekommande byggarbeten vid nyproduktion och snickeri, renoveringar och tillbyggnader. Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i Helsingborg, Ängelholm, Lund och Malmö med omnejd. 

Hållbart byggande

Företaget arbetar efter övertygelsen att hållbara kundrelationer och byggnader, nås genom kunskap, helhetssyn, engagemang och servicekänsla. Genom det har vi utvecklat vår verksamhet och jobbar idag med återkommande kunder samt via rekommendation.

Totalentreprenad – tryggt och bekvämt

JPS Bygg utför helhetsåtaganden som totalentreprenör till både nyproduktion och mindre renoveringar. Vi ger er som kund en trygg och bekväm resa genom hela byggprocessen. JPS Bygg i Helsingborg AB koordinerar och samordnar alla hantverkare och övriga yrkesmän som behövs. Efter många år i byggbranschen har vi samlat guldkornen av andra seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med. Detta gör det möjligt för oss att ta oss an uppdrag inom hela byggsektorn.

Fackmannamässigt utförda byggnationer

JPS Bygg i Helsingborg AB är medlem i småföretagarnas riksförbund samt att vi innehar alla behörigheter och certifikat för de entreprenader vi åtar oss. Vi använder enbart kvalitetsmaterial från de kända beprövade leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar. Företaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar hos Länsförsäkringar, god ekonomi och F-Skattsedel. Fråga oss så kan vi berätta mer.

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information.